Magyarországon van burek? Ha meg van, akkor hogy hívják? Tuti nem burek a neve, mert ott minden le van fordítva!
Hát én szerbiai vagyok, de az életben nem mondanám, hogy a szerb kultúra az én kultúrám, mert utálom ezeket a ki.aszott szerbeket, és mert MAGYARNAK SZÜLETTEM.
Kérdező, nem tudom, te hol élsz, de én még nem láttam egy pékségben sem "burek sa lazanjom"-ot és húsosgombás burekot sem.
Vagyis láttam húsos burekot, de az nem lasagne-s burek, hanem HÚSOS. Húsosgombás pedig nincs.
A gyümölcsleves nem egyenlő a kompóttal.
Hogy már a válaszadókkal is vitatkozzam, nem LASANJE szerbül, hanem LAZANJE.
Amúgy pedig nem is olyan népszerű. Az én ismertségi körömben nem rajongják körül a burekot.
Én pedig UTÁLOM. Mert egy zsíros sz.r.
egy zentai
Húsos-gombás márpedig van, csak nem Zentán. Szabadkán is csak 1 helyen tudok, az Arena pékségben. Lazannyés meg csak a Lipában van. Én sem bírom a r*cokat, meg én sem mondom, hogy a szerb kultúra az én kultúrám, én is magyar állampolgár vagyok. De itt élünk kissebbségben, és nekünk kuss a nevünk. Ez van. Attól hogy te utálod, 5.000.000 ember attól szereti azt a zsíros szart. Gondolom én meg azt nem szeretném, amit te kajálsz. Ki tudja?! :D
Üdv Községi barátom! :) Egy tornyosi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!