Miért van bűntudatom a penészes kaja miatt?
Mivel ugye el lett felejtve, elkezdett peneszedni, és a szekrény azon részét mivel nem használtam, nem tűnt fel. Aztán az igen, hogy büdös a szekrényben...
Aznap ki is vettem. Minden szép és jó. De bűntudatom van emiatt.. miért lehet?
Azta.
Ilyen kérdést se olvastam még. Még.
Ez elég hülye ötlet volt. Remélem, tanultál belőle, és többet nem dugdosol ételt. Ha nem eszed meg, tedd a hűtőbe, ha sose eszed meg, vigyél mást az iskolába (müzli szelet, keksz, gyümölcs, saláta tupperdobozban, legyél kreatív).
Nálunk az volt a szabály, hogy az el nem fogyasztott tízórai minimum a konyhában, de leginkább a hűtőben várta, hogy a tulajdonos vagy valaki más megegye uzsonnára vagy vacsorára.
2. Kocsival jöttem aznap haza, így nem tudtam volna kukába rakni, mivel boltba kellett mennünk.
5. Nem volt olyan, aki kérte volna suliban, és van iskola táskám. Nem ételhordóval járok suliba hanem iskola táskával.
Ja, és úgy ,,jutott eszembe,, hogy suli végén történt ez, és nyári szünetben jöttem rá és azóta van bűntudatom.nem szimplán csak úgy eszembe jutott.
6. Mivel nem gyalog voltam, nem tudtam volna, plusz amerre haza kell mennem arra nincsenek.
8. Csak aznap volt így, és amit vittem suliba szendvicset azt csak en szeretem itthon, más nem eszik olyat.
Igen, tanultam belőle, de nem akartam ekkora botrányt emiatt sem otthon akkor, sem most itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!