Elmosnátok egy penészes üvegkancsót, és használnátok továbbra is, vagy inkább eldobnátok?
Figyelt kérdés
Elmentem 10 napra, mikor hazajöttem, akkor láttam meg, hogy elfelejtettem meginni az almalevet, ami szépen bepenészedett.2023. nov. 16. 21:21
1/12 anonim válasza:
Kidobnám, nem olyan drága egy új.
2/12 anonim válasza:
Az üvegröl a penész tökéletesen eltávolítható, nem tud belekerülni az anyagába. Teljesen fölösleges kidobni, rendesen elmosod, esetleg ecetes vízzel kiöblíted és ennyi, semmi baja sincs.
4/12 anonim válasza:
Az üvegbe nem megy bele a penész. Ki lehet főzni vagy klóros vagy oxigénes szerrel fertőtleníteni.
7/12 anonim válasza:
Elmosnám.Almalé volt benne nem hetekig hónapokig rohant benne az almaleved.Elmosnám jó alaposan.
9/12 anonim válasza:
Mosogatás pl Domestos-szal. Kifőzés. És semmi baja. Az üveg megtisztítható!!!
10/12 anonim válasza:
Dehogy dobnám. Jártam így, elmostam, hypós vízzel feltöltöttem, állt egy darabig, elöblítettem és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!