Szódagép vásárlásán gondolkozom. Akik használnak ilyen gépet azoktól kérdezem, hogy a palackból mire elfogy a szóda nem megy ki nagyon a szénsav?
Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 20:25
1/6 anonim válasza:
Nem. Egy literes a palackja. Néha napokig is megvan, mert mást is iszom és a végén is jó erős marad. Kis mennyiségnél is.
2/6 anonim válasza:
Nálunk is hónapokig megvan, a szüleimnél is, nem megy ki belőle a szénsav.
3/6 anonim válasza:
Sodastream-et (ha ilyenre gondolsz) használunk. A palack kb. 1 liter, 0,84 literig kell tölteni vízzel és lehet szénsavasítani. A palackból nem megy el bubi (nyomás), mivel a kupakban tömítés van. Minden nyitásnál szisszen.
Nagyon király, fröccshöz csak ajánlani tudom ;)
4/6 anonim válasza:
A saját palackjában, rácsavart tetővel nekem 2 nap múlva még kb ugyanolyan szénsavas a hűtőben. 2 nap alatt mindig elfogy, 9 dl van benne, 3 pohár, nem olyan nagy ügy meginni.
Én is ajánlom, sokkal jobb, mint az ásványvíz.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, meggyőztetek!
2021. jún. 10. 08:37
6/6 anonim válasza:
Sodastream van nekünk, 8,4 dl a saját palackja. Nagyon jól zár. Mi is attól féltünk, hogy a végére kimegy a szénsav, de nem.
Férjem kényesebb rá, és még ő is dicséri, szóval vegyél bátran, nem bánod meg. (Mi sokat szörpözünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!