Csabai vagy Gyulai kolbász? Bajai vagy Szegedi halászlé?
Figyelt kérdés
júl. 27. 19:33
1/21 anonim válasza:
Gyulai - ha jól tudom finomabbra (apróbbra) darálják az összetevőket; és Bajai, mert tésztával szeretem.
2/21 anonim válasza:
Csabai kolbász kicsit megsütve a tűzön annál finomabb nem létezik.
3/21 anonim válasza:
Csabai
A halászlé között nem tudom a különbséget, azt szeretem amit itthon főzök az általam fogott halból de ha a Bajaiba tészta van mint itt valaki írta akkor a Szegedi.
4/21 anonim válasza:
JÖHET!!!!
ma 19:52 Számára pedig ingyen felajánlok egy marék tyúkhúrt, túl sok van a kertemben.
6/21 anonim válasza:
Kolbászból Gyulai!
A Csabainak nem tetszik a fűszerezése, ha jól tudom, az bors nélküli, és egész köménnyel készül. És vastagabb is, tehát nem járja át annyira a füst.
Minden tekintetben jobban szeretem a Gyulait.
Halászléből abszolút passzírozás párti vagyok, tehát e tekintetben Szegedi!
...DE tulajdonképpen nem zavar, ha a passzírozáson felül még tészta is van benne, ami már egy ilyen hibrid verzió, de őszintén szólva, nekem bejön ez a hibrid halászlé.
10/21 anonim válasza:
Talán a csabai kolbászt jobban szeretem, mint a gyulait. Halászléből pedig számomra egyértelműen a szegedi a nyerő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!