Így vajon meddig áll el a hűtőben?
Figyelt kérdés
Mióta be jött a nagy meleg, nem úgy hűt a hűtőnk ahogy kéne. Ugye az ideális+0 és +4 fok között lenne, nos nálunk össze vissza van, jelenleg 13 fokot ír a hőmérő. Ma főztem babgulyás levest, vártam hogy hűljön,.de nem bírtam teljesen le hűteni ugyanis a konyhába is 29 fok volt.. nagyjából le hűlt és be tettem a hűtőbe. Nem tudom ennyi fokon van most, persze pár óra múlva megy ez lejjebb, de vajon így nem tud meg romlani addig ?júl. 22. 18:42
1/10 anonim válasza:
A 13 fok az csak hűvös. Szerintem azért nagyjából így is olyan 3 nap lehet a szavatossága a babgulyásnak.
2/10 anonim válasza:
Tulajdonképpen semeddig, másnap az már kuka.
3/10 A kérdező kommentje:
És ha lemegy később a hőmérséklet? Úgy szokott lenni. Nem tudom mit csináljak? Van egy pici fagyasztó része ,és az alatt is egy ilyen elő fagyasztó vagy nem is tudom, ott tárolom a szalámit mert ott meg is fagy, így nyilván nem romlik meg. De ez is oda nem.fer be..akkor, ha be teszem étel hordóba és úgy fagyasztóba akkor talán jó lesz nem? De ez így kínlódás. Estig csak nem lesz baja, ma lett kész délután 1 órakkor. :(
júl. 22. 19:38
5/10 A kérdező kommentje:
Úgy terveztem, hogy este még vacsorázunk belőle, aztán el teszem a fagyasztóba..
júl. 22. 19:56
6/10 A kérdező kommentje:
Már nem tudom mit higyjek. kicsit be pánikoltam. Ma sütöttem pizzat is, szalámi minden a felső részen volt ahol szinte meg fagynak a dolgok. Amikor elővettem a szalámikat össze voltak szinte fagyva. Ugye így nem lehet romlott?
júl. 22. 20:06
7/10 anonim válasza:
13 fokon már másnap délután annyi neki.
A bab könnyen romlik sajnos.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen ez így is volt. Mindegy nem ettük meg teljesen de ez van. Ki dobtuk
júl. 23. 22:20
9/10 anonim válasza:
Télen, novembertől márciusig az erkélyen, árnyékban tárolom az ételeket. 13 fokon még nem slkell aggódni, 1-2 napot simán kibír bármi, még a babgulyás is.
10/10 anonim válasza:
Nem biztos az. Egyszer a szüleim a karácsonyi halászlevet tették ki az erkélyre és másnapra megbuggyant. :( Pedig nem volt 13 fok felett a hőmérséklet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!