Az csoki függőségnek számít ha mindennap megeszek (más időközönként) kettő sportszeletet?
"Az csoki függőségnek számít ha mindennap megeszek (más időközönként) kettő sportszeletet? ... Szerintem nem az"
Akkor nem mindegy, hogy mások nyomnak-e rád emiatt csokifüggőség-bélyeget vagy nem?... Ha azt mondja itt a többség, hogy csokifüggőség, akkor abbahagyod azonnal, ha meg azt mondják, hogy nem, akkor még meg is emeled az adagot?... Sose attól függjön, hogy hogyan éled az életedet, hogy mások (mármint laikusok) mit gondolnak róla. Egészségügyi kérdésekben arra hallgass, amit az orvosok mondanak. De itt, a gyk-n nem orvosok azok, akik válaszolnak (max. egész ritkán, de akkor sem tudod ellenőrizni, hogy valóban orvos-e az, aki azt írja magáról).
De mondjuk az, hogy függőségre gyanakszol, méghozzá annyira, hogy kérdést is kiírsz róla, holott azt állítod, hogy szerinted nem csokifüggőség... szóval ez a kombó azért így már eléggé gyanús azért... Szerintem azt mutatja, hogy nem teljesen tiszta a lelkiismereted ezügyben, úgyhogy akkor lehet, hogy mégis érdemes lenne változtatni valamit - ha nem is kimondottan a sportszeletevési szokásaidon, akkor úgy általában az életmódodon... Egyáltalán hány éves vagy, milyen magas és hány kiló?
"muszáj 3-szor egymás után kezet mosnom mert különben beteg leszek és már a fürdésnél ... is háromszor egymas után kell megcsináljak mindent... megeszem mert lenyugtat"
Hát, ez a kényszeresség szerintem nyugtalanítóbb, mint a napi két sportszelet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!