Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A fém shakerem rázás közben...

A fém shakerem rázás közben szivárog. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Nem vagyok se mixer, se bártender, nemrég vettem egy 7,5 deciliteres rozsdamentes acél shakert hogy jeges italokat készítsek benne.


Kb. háromnegyedéig töltöm fel és ahogy összezárom a három részt, közepes vagy annál erősebb rázás közben a tartály és a szűrő között szivárog (folyik le az oldalán) az ital.


Mit csinálok rosszul?


Esetleg hibás a termék? Nem illeszkednek rendesen a tartozékok?



júl. 19. 10:50
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Úgy mixelek hogy az alját és a tetejét erősen szorítva rázom.


Azt is megfigyeltem hogyha le van hűtve a shaker akkor nem nagyon szivárog, pedig a fém a hideg hatására még össze is megy (nincs hőtágulás).


Főleg hozzáértők (pl. vendéglátósok) véleményét várom!

júl. 19. 11:00
 2/11 anonim ***** válasza:

Igen,kúpos megoldasú és nincs szigetelés rajta.

Ha megnézed videón mint a araszt fogják az alját és a tetejét így szorítják

júl. 19. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 A kérdező kommentje:
2. Ezt kifejtenéd bővebben?
júl. 19. 12:54
 4/11 A kérdező kommentje:
"mint a araszt" ?
júl. 19. 12:55
 5/11 A kérdező kommentje:

Pont így néz ki!


[link]

júl. 19. 12:56
 6/11 A kérdező kommentje:

"nincs szigetelés rajta"


És ilyenkor mit csináljak? Nyomjam egymásba őket és szorítsam mint az őrült?


"Ha megnézed videón"


Tudsz mutatni ilyen videót?

júl. 19. 13:12
 7/11 A kérdező kommentje:

Itt van, Manhattan shakerem van, de hogy hogyan kell használni azt nem nagyon mutatja!


https://www.youtube.com/watch?v=GTlkRhUOYSo

júl. 19. 13:58
 8/11 anonim ***** válasza:

7


Tessék..Itt mutatja a használatát:

https://www.youtube.com/watch?v=eY4oochKnfE

https://www.youtube.com/watch?v=YQKmm762Qgo

-------------------------------------------------------------------------

"Azt is megfigyeltem hogyha le van hűtve a shaker akkor nem nagyon szivárog, pedig a fém a hideg hatására még össze is megy"


És ha kicsit összehúzódik,akkor talán passzentosabban illeszkednek a darabok.Így kevésbé szivárog.

júl. 19. 20:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 A kérdező kommentje:

"És ha kicsit összehúzódik, akkor talán passzentosabban illeszkednek a darabok. Így kevésbé szivárog."


Igen, csak az ajtó/kapu téma van előttem amikor meleg hatására kitágul az anyag és jobban feszül, akad, nehezebb csukni.


Ha a pohár/tartály megy össze akkor valóban jobban ráfeszül!


Köszi a videókat!

júl. 19. 22:38
 10/11 A kérdező kommentje:

"mint a paraszt fogják az alját és a tetejét így szorítják"


Ez akart lenni?

júl. 19. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!