A fém shakerem rázás közben szivárog. Mi lehet a baj?
Nem vagyok se mixer, se bártender, nemrég vettem egy 7,5 deciliteres rozsdamentes acél shakert hogy jeges italokat készítsek benne.
Kb. háromnegyedéig töltöm fel és ahogy összezárom a három részt, közepes vagy annál erősebb rázás közben a tartály és a szűrő között szivárog (folyik le az oldalán) az ital.
Mit csinálok rosszul?
Esetleg hibás a termék? Nem illeszkednek rendesen a tartozékok?
Úgy mixelek hogy az alját és a tetejét erősen szorítva rázom.
Azt is megfigyeltem hogyha le van hűtve a shaker akkor nem nagyon szivárog, pedig a fém a hideg hatására még össze is megy (nincs hőtágulás).
Főleg hozzáértők (pl. vendéglátósok) véleményét várom!
Igen,kúpos megoldasú és nincs szigetelés rajta.
Ha megnézed videón mint a araszt fogják az alját és a tetejét így szorítják
"nincs szigetelés rajta"
És ilyenkor mit csináljak? Nyomjam egymásba őket és szorítsam mint az őrült?
"Ha megnézed videón"
Tudsz mutatni ilyen videót?
Itt van, Manhattan shakerem van, de hogy hogyan kell használni azt nem nagyon mutatja!
7
Tessék..Itt mutatja a használatát:
https://www.youtube.com/watch?v=eY4oochKnfE
https://www.youtube.com/watch?v=YQKmm762Qgo
-------------------------------------------------------------------------
"Azt is megfigyeltem hogyha le van hűtve a shaker akkor nem nagyon szivárog, pedig a fém a hideg hatására még össze is megy"
És ha kicsit összehúzódik,akkor talán passzentosabban illeszkednek a darabok.Így kevésbé szivárog.
"És ha kicsit összehúzódik, akkor talán passzentosabban illeszkednek a darabok. Így kevésbé szivárog."
Igen, csak az ajtó/kapu téma van előttem amikor meleg hatására kitágul az anyag és jobban feszül, akad, nehezebb csukni.
Ha a pohár/tartály megy össze akkor valóban jobban ráfeszül!
Köszi a videókat!
"mint a paraszt fogják az alját és a tetejét így szorítják"
Ez akart lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!