Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan jövök ki olcsóbban?

Hogyan jövök ki olcsóbban?

Figyelt kérdés
Spórolnom kell, és elég sokat gondolkozom ,hogy jövök ki olcsóbban, ha rendelek minden napra ételt vagy ha fözök?
júl. 17. 20:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Max úgy fogsz kijönni ennyiből, ha nagyon egészségtelenül étkezel. Nem ér annyit az egész, hogy ne legyen normális vitamin és fehérje beviteled.

júl. 17. 22:47
 12/17 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos tudom :/

Csak most nagyon keveset keresek, és próbálok kalkulálni ,hogy mit kellene tennem.

júl. 17. 22:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Keress többet.
júl. 17. 23:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy korábban írtam, meg lehet oldani.

Nálam volt, hogy a napi kaja egy hónapra vetítve 21e Ft volt - és nem is régen, tehát nagyjából a jelen árviszonyok mellett.

És igen, ebben van főtt kaja is.

Ha kellő alázat és önfegyelem megvan benned, akkor hihetetlennek látszó ktg-megtakarításokat lehet eszközölni. Aki sosem élt ezzel, fogalma sincs és el nem tudja ezt képzelni. Pedig biztosíthatlak (és minden kételkedőt), hogy reálisan megoldható.

A havi 21e Ft-hoz képest a te általad írt 50eFt kánaán.

júl. 18. 07:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Garantáltan akkor ha főzöl.

De 50 alatt csak akkor fogaz kijönni ha hetente ákat töltesz menütervezéssel meg akciós újság bújással

https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__1..

júl. 18. 08:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű,ha főzöl jobban kijössz.
júl. 18. 08:34
 17/17 A kérdező kommentje:

14-es köszönöm neked is a válaszodat!

Most épp nézegettem heti menüt , találtam is ami napi 500ft-bol oldotta meg az illető!

Le a kalappal előtted is.

júl. 18. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!