Hogyan jövök ki olcsóbban?
Max úgy fogsz kijönni ennyiből, ha nagyon egészségtelenül étkezel. Nem ér annyit az egész, hogy ne legyen normális vitamin és fehérje beviteled.
Igen, sajnos tudom :/
Csak most nagyon keveset keresek, és próbálok kalkulálni ,hogy mit kellene tennem.
Ahogy korábban írtam, meg lehet oldani.
Nálam volt, hogy a napi kaja egy hónapra vetítve 21e Ft volt - és nem is régen, tehát nagyjából a jelen árviszonyok mellett.
És igen, ebben van főtt kaja is.
Ha kellő alázat és önfegyelem megvan benned, akkor hihetetlennek látszó ktg-megtakarításokat lehet eszközölni. Aki sosem élt ezzel, fogalma sincs és el nem tudja ezt képzelni. Pedig biztosíthatlak (és minden kételkedőt), hogy reálisan megoldható.
A havi 21e Ft-hoz képest a te általad írt 50eFt kánaán.
Garantáltan akkor ha főzöl.
De 50 alatt csak akkor fogaz kijönni ha hetente ákat töltesz menütervezéssel meg akciós újság bújással
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__1..
14-es köszönöm neked is a válaszodat!
Most épp nézegettem heti menüt , találtam is ami napi 500ft-bol oldotta meg az illető!
Le a kalappal előtted is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!