Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan jövök ki olcsóbban?

Hogyan jövök ki olcsóbban?

Figyelt kérdés
Spórolnom kell, és elég sokat gondolkozom ,hogy jövök ki olcsóbban, ha rendelek minden napra ételt vagy ha fözök?
júl. 17. 20:48
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Ha főzől, nem is kérdés.
júl. 17. 20:50
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én sulibol hozatok menüt ha dolgozom(munkahely melletti iskola) Az jó vacsorára leves +2. 1 hétre 7-8000 Ft.

Napkozben meg általában kifli felvágott. De igy is inkább 3000/nap,20 munkanappal 60 ezer.

Nem tudom már mit csináljak én is. De ha főzök, nekem nem jön ki 1 hét 8000 alatt.

Hétvégéket nem is nézem.

júl. 17. 20:52
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Esélytelen, hogy rendelt étel, még akár csak egy napimenüs helyről is, olcsóbb legyen, mint magadnak főzni.
júl. 17. 20:58
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

Ja de nem minden nap vagy nem minden héten hozok menüt. De akkor se tudok spórolni mert akkor meg vacsira máshol veszek vmit. Pl készételkonzerv plusz kenyér. Az 1000-1500.- vagy megesik hogy nem vacsorázom.

Ennél lejjebb nem tudom én sem hogy lehet adni. És így is horibilis nekem.

júl. 17. 20:58
 5/17 anonim ***** válasza:
78%
Nekem csak egy főzéshez is kb 3-5000. csak a vásárlás. Ami elég talán 2 napra. Rosszabb mint az iskolai menüzés.
júl. 17. 20:59
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
Egyértelműen, ha főzöl!
júl. 17. 21:09
 7/17 anonim ***** válasza:
92%

Nos, nekem volt olyan időszakom, hogy keményen kellett kalkulálnom.

A kaját (csak és kizárólag kaja, más nem) kihoztam napi 700Ft-ból.

Elmész egy "mekibe"; egy legvacakabb szenya 500. rendelsz valamit, az alsóhangon is ezres nagyságrend.

Oké, hogy az energiaktg-ket nem kalkuláltam bele, de alighanem jól látható, melyik a hatékonyabb megoldás.

júl. 17. 21:28
 8/17 A kérdező kommentje:

Nekem havi 80000 ft körül van a kiadásom, ezert voltam kíváncsi a véleményetekre, hogy melyik lenne hatékonyabb, olyan drágaság van! :/

Köszönöm mindenki válaszát!

Esetleg ki mit szokott fözni olcsó ételt?

Közben rá keresek Googleba, de a ti menutökre is kíváncsi lennék.

júl. 17. 22:28
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
Egyszerűen nem gondolhattad komolyan ezt a kérdést.
júl. 17. 22:40
 10/17 A kérdező kommentje:
9-es. Miért? Komolyan gondoltam, valahogy 40-50 körül szeretnék kijönni!
júl. 17. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!