Hogyan jövök ki olcsóbban?
Én sulibol hozatok menüt ha dolgozom(munkahely melletti iskola) Az jó vacsorára leves +2. 1 hétre 7-8000 Ft.
Napkozben meg általában kifli felvágott. De igy is inkább 3000/nap,20 munkanappal 60 ezer.
Nem tudom már mit csináljak én is. De ha főzök, nekem nem jön ki 1 hét 8000 alatt.
Hétvégéket nem is nézem.
Ja de nem minden nap vagy nem minden héten hozok menüt. De akkor se tudok spórolni mert akkor meg vacsira máshol veszek vmit. Pl készételkonzerv plusz kenyér. Az 1000-1500.- vagy megesik hogy nem vacsorázom.
Ennél lejjebb nem tudom én sem hogy lehet adni. És így is horibilis nekem.
Nos, nekem volt olyan időszakom, hogy keményen kellett kalkulálnom.
A kaját (csak és kizárólag kaja, más nem) kihoztam napi 700Ft-ból.
Elmész egy "mekibe"; egy legvacakabb szenya 500. rendelsz valamit, az alsóhangon is ezres nagyságrend.
Oké, hogy az energiaktg-ket nem kalkuláltam bele, de alighanem jól látható, melyik a hatékonyabb megoldás.
Nekem havi 80000 ft körül van a kiadásom, ezert voltam kíváncsi a véleményetekre, hogy melyik lenne hatékonyabb, olyan drágaság van! :/
Köszönöm mindenki válaszát!
Esetleg ki mit szokott fözni olcsó ételt?
Közben rá keresek Googleba, de a ti menutökre is kíváncsi lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!