Időzönként mennyi vizet kell inni? 1,2 óra?
Figyelt kérdés
2800ml vizet iszom naponta. Van aplikációm ami minden 1,50 órában értesítés jön, hogy kell vizet innom. Nos az a kérdésem hogy a 2800ml vizet milyen gyakran igyak? Minden órában? Minden 2 órában?júl. 17. 18:54
1/11 anonim válasza:
Lehet kapni ilyen vizes palackokat, amin le vam osztva, hogy mennyit igyál meg.
2/11 anonim válasza:
Applikáció víziváshoz..Érdekes..Nekem olyan kellene ami azt mondja meg,hogy mikor vizeljek.Olyan nincs?
3/11 Antiszociális lény válasza:
Akkor idd amikor jól esik. Ilyen melegben célszerű folyamatosan hidartálni. Óránként legalább egyszer. Én ebben a nagy melegben megiszok 4 liter vizet is.
4/11 anonim válasza:
Ha fél óránként megiszol egy pohár vizet, akkor elég jól meg tudod inni a napi adagot.
2-es: sok ember munka közben nem figyel az idöre, nem figyel igazán másra, csak arra, amit csinál és elfelejti az idöt. Az app arra jó, hogy meghatározott idöközönként jelez, mint egy ébresztöóra. Elég ostoba a kommented, nem sok észre vall.
5/11 anonim válasza:
Minek ennyire túlgondolni? Ha szomjas vagy iszol 😂🏃♀️➡️🤭 Össz vissz iszok 4 pohár vizet meg üditöt egész nap, kb1 liter folyadék 😂
6/11 anonim válasza:
Ennél többet kellene, alapból is, nyáron meg pláne! Szerintem 20 percet sem bírok ki ivás nélkül
7/11 anonim válasza:
XDDDDD applikacio jelzi hogy mikor igyal. Az komoly bazdki. Menj el orvoshoz
8/11 anonim válasza:
Ha 16 órát vagy ébren, és óránként 2dl vizet iszol, akkor 3.2 liter jön ki. Ebben a melegben szerintem ennyi kb a minimum. Tehát óránként egy pohár víz legalább kellene.
Szerintem ha ott van előtted a pohár víz és folyamatosan kortyolgatod, akkor nem felejtesz el inni. Ha kiürül akkor menj és töltsd újra, meg gyakrabban fogsz mosdóba is járni amiről szintén eszedbe jut.
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Ha szomjas vagy akkor igyál,nem feltétlenül kell 2800 ml igyál félóránként két dl-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!