Tök mindegy, hogy főtt kaját eszel-e vagy nem. Nem ezen múlik, hogy egészséges-e egy étrend, hanem inkább azon, hogy hogy áll össze az elfogyasztott ételek tápanyagtartalma.
júl. 15. 16:03
12/18 anonim válasza:
Milyen salátákat eszel?
Én ugyanazokat eszem, mint máskor, sőt, még többet is, mert jobban ráérek a szabadságom alatt főzni is, enni is, lustálkodni is.
Nem tudom, honnan marad erőd. De ha ugyanolyan energikus vagy, akkor biztos nem egészségtelen. Nagyon ne menj a kalóriaszükségleted alá, mert hosszú távon árthat.
júl. 15. 16:22
13/18 anonim válasza:
Miért lenne baj? Mi egy hónapja salikon élünk boldogan :D
Ha a férjed mást akar, majd főz magának.
júl. 15. 17:38
14/18 anonim válasza:
ne kombináljatok, nyilván nem végezhet olyan nagy fizikai munkát a hölgyemény ha ezeken is jól elvan, a zsörtölődő férjjel meg meg kell értetni hogy most ez van amíg 40 fokok vannak, ha nagyon akar magának valamit akkor álljon oda, vagy vegye meg. nem kiszolgálószemélyzetet tart hanem társat elvileg
júl. 15. 18:44
15/18 anonim válasza:
Mert miért nem tud főzni este 6 után mikor hazajön? Ha annyira kell neki főzzön ő.
júl. 16. 07:00
16/18 anonim válasza:
Én ennék szívesen főtt kaját, rendeset, de megnősülni nem tudok, rendelni meg nincs lehetőségem, ebben a melegben meg nem fogom a konyhát még jobban felfűteni, úgyhogy maradok a salátánál én is.
júl. 16. 08:43
17/18 anonim válasza:
Mondjuk este 6 körül még 35 fokok vannak, ha a párom nekiállna nekem akkor fűteni a házat a főzőcskével, kilakoltatnám a kertbe egy indukciós lappal a fenébe. :D Este 10-11 körül lesz elviselhető idő, akkor meg már kinek van kedve nekiállni főzni..
júl. 16. 08:46
18/18 anonim válasza:
Kérdező, te csak edd, ami jólesik, a férjednek meg vegyetek/rendeljetek főtt ételt. Pár hétig csak kibírja, hogy nem otthon főztök.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!