Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ilyen melegben már egy hete...

Ilyen melegben már egy hete csak salátát, gyümölcsöket eszem. Ez baj? Van még itt olyan aki ugyanígy van ezzel?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem kívánom a főtt ételt, egyáltalán.

Az egyetlen baj ezzel, hogy a férjem folyton zsörtölődik ezen, mert ő azért enne mást is, csak nekem meg nincs kedvem a 400 fokos konyhában aszalódni.

Szerinte egészségtelen ha nem eszem meleg ételt hetekig. Ez igaz lehet?

júl. 15. 15:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
A férjed szépen beáll a konyhába, és megfőz magának. Szívesen.
júl. 15. 15:07
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
Most ettem egy hatalmas tányér rakott krumplit.
júl. 15. 15:07
 3/18 anonim ***** válasza:
45%
Jól teszed ha más nem süss neki sültet az mellett nem kell ott állni.
júl. 15. 15:13
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Én a feleségem kedvéért bekapcsolom a klímát, és keverek neki egy koktélt Dubonnet-ből, kevés ginnel, citromkarikával és nagy jégkockákkal, hogy kedvet csináljak neki a vasárnapi ebéd-főzéshez. Persze kuktálkodni is beállok, és krumplit is pucolok. A jó ebédért a zsörtölődésnél többre is hajlandó vagyok!
júl. 15. 15:23
 5/18 A kérdező kommentje:
Hétvégén szokott ő is főzni, hétköznap nem tud mert dolgozik 6-este 6ig. De nem erre irányult a kérdés, hanem hogy tényleg egészségtelen-e
júl. 15. 15:27
 6/18 anonim ***** válasza:
11%
Hát figyelj mindenki
júl. 15. 15:39
 7/18 anonim ***** válasza:
71%
azt eszik amit kíván nő vagyok klimám sincs és jelenleg olyan 31 fok van a szobában konyhában ma még is pörköltet ettem szóval én kívánom a főt ételt hát ha te nem akkor nem. Szerintem ez nincs előírva mindenkinek más a gyomra emésztése. Bár én tuti hogy éhen halnék csak gyümölcsöktől meg salátátol.
júl. 15. 15:42
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mi van a salátában meg mennyi a gyümölcs. Ha a salátában vannak gabonák, tédzták, kruton stb vegyesen, rengeteg zöldség, heti 2 hüvelyes, heti 2 hal és valamilyen zsírforrás pl hidegen sajtolt olaj vagy sajtok, napi 2x olajos mag vagy sima mag stb (tehat az egeszseges etkezes altalanos szabalyai teljesulnek) akkor valoszinuleg rendbeb vagy.

Ha viszont a salata neked zoldseg meg valami ontet akkor keves lehet eleg sokfajta vitaminbol meg nyomelembol a beviteled és nem elég változatos

júl. 15. 15:42
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Majd eszel mást is, ha jólesik. Azért, mert pár hétig csak ilyesmit eszel, még nem lesz semmi bajod.
júl. 15. 15:50
 10/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem egészségtelen se a gyümölcs, se a saláta, de csak ezen élni mondjuk annak, aki fizikai munkát végez, nem túl okos ebben a hőségben.
júl. 15. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!