A férjed szépen beáll a konyhába, és megfőz magának. Szívesen.
júl. 15. 15:07
2/18 anonim válasza:
Most ettem egy hatalmas tányér rakott krumplit.
júl. 15. 15:07
3/18 anonim válasza:
Jól teszed ha más nem süss neki sültet az mellett nem kell ott állni.
júl. 15. 15:13
4/18 anonim válasza:
Én a feleségem kedvéért bekapcsolom a klímát, és keverek neki egy koktélt Dubonnet-ből, kevés ginnel, citromkarikával és nagy jégkockákkal, hogy kedvet csináljak neki a vasárnapi ebéd-főzéshez. Persze kuktálkodni is beállok, és krumplit is pucolok. A jó ebédért a zsörtölődésnél többre is hajlandó vagyok!
júl. 15. 15:23
5/18 A kérdező kommentje:
Hétvégén szokott ő is főzni, hétköznap nem tud mert dolgozik 6-este 6ig. De nem erre irányult a kérdés, hanem hogy tényleg egészségtelen-e
júl. 15. 15:27
6/18 anonim válasza:
Hát figyelj mindenki
júl. 15. 15:39
7/18 anonim válasza:
azt eszik amit kíván nő vagyok klimám sincs és jelenleg olyan 31 fok van a szobában konyhában ma még is pörköltet ettem szóval én kívánom a főt ételt hát ha te nem akkor nem. Szerintem ez nincs előírva mindenkinek más a gyomra emésztése. Bár én tuti hogy éhen halnék csak gyümölcsöktől meg salátátol.
júl. 15. 15:42
8/18 anonim válasza:
Attól függ mi van a salátában meg mennyi a gyümölcs. Ha a salátában vannak gabonák, tédzták, kruton stb vegyesen, rengeteg zöldség, heti 2 hüvelyes, heti 2 hal és valamilyen zsírforrás pl hidegen sajtolt olaj vagy sajtok, napi 2x olajos mag vagy sima mag stb (tehat az egeszseges etkezes altalanos szabalyai teljesulnek) akkor valoszinuleg rendbeb vagy.
Ha viszont a salata neked zoldseg meg valami ontet akkor keves lehet eleg sokfajta vitaminbol meg nyomelembol a beviteled és nem elég változatos
júl. 15. 15:42
9/18 anonim válasza:
Majd eszel mást is, ha jólesik. Azért, mert pár hétig csak ilyesmit eszel, még nem lesz semmi bajod.
júl. 15. 15:50
10/18 anonim válasza:
Nem egészségtelen se a gyümölcs, se a saláta, de csak ezen élni mondjuk annak, aki fizikai munkát végez, nem túl okos ebben a hőségben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!