Van olyan aki szinte sosem főz, vagy rendel vagy hideget eszik?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem el a szüleimtől, egyedül élek. Először főztem, de mivel mindig megmarad meg 2-3 óra elmegy vele, mire letörlök, elmosogatok minden. Inkább rendelek sokszor, vagy az sem nagyon érdekel ha több napig nem eszek főtt ételt. Ez ciki szerintetek nő létemre?#Főzés, élelmiszer,
júl. 10. 21:27
11/15 anonim válasza:
Pont úgy kell egy főre főzni, mint 4 főre, csak el kell osztani mindent néggyel. Vagy ha kétszer eszem, akkor kettővel.
12/15 anonim válasza:
Én sem főzök, nem szeretek. Menüs helyeken szoktam enni, ahol lehet főzeléket, vagy zöldségköretet is választani, ne minden nap fast food legyen. A hideg étkezést nem szeretem, görcsöl a hasam, ha nem eszek ebédre főt ételt, nem tudnék szendvicseken élni.
13/15 anonim válasza:
Nőkként furcsa ,de ezek az általánosan elterjedt vélekedés illetve az általánosan elterjedt nőiességre vonatkozó gondolatok miatt van ,hogy pl:a nőnek kell mosnia ,főznie stb.
Én szerintem éld úgy az életett ,ahogy akarod ,ha neked az esik jól ,hogy rendelgetsz ételeket akkor csináld azt.
Én szerintem nem ciki.
14/15 anonim válasza:
Egy kolléganőm gyakorlatilag hideg ételen él, mióta ismerem. (16 éve). Nagyon ritkán főz neki valaki, akkor eszik főtt ételt.
15/15 anonim válasza:
enis igy eltem jo par evig. Aztan rajöttem mennyi penzt sporolok ha fözök. Egy lakast vettem par ev mulva :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!