Coca colás és pepsis flakonokon hogy jelölik, hogy betétdíjas a termék?
Minden üvegen van körbe-körbe nyíl. Nem tudom miért nem lehetett egységes jelölést alkalmazni. Blokkot már rég kidobtam.
Az 50-es számnak nem kötelező rajta lenni, szóval ez nem elég támpont.
"Ha mégis fizetsz, akkor pedig valahol ott kell, hogy legyen a csomagoláson a magyar logó is, csak túl vak vagy, hogy észrevedd."
Nincs rajta. Írtátok, hogy az alkalmazással le lehet olvasni a vonalkódot. Letöltöttem és valóban azt írja, hogy nem váltható vissza. Pedig hülye nem vagyok, 8 doboz sör után 400 forintot még rá raktak a trafikban. Legközelebb számon is kérem az eladót, hogy ezt mégis hogy gondolták.
"cool story bro"
Szerinted azzal szórakoztatom magam, hogy kamu történeteket írok az ételek italok kategóriába, amit olvasnak kb 10-en?
Olyan meglepő lenne, hogy Magyarországon ügyeskedik egy dohányboltos eladó? Blokkot se adnak, mert törzsvásárló vagyok (vagyis csak voltam).
Bár reménykedek benne, hogy nem átverni akart az öregasszony, csak ő se tudja a szabályokat. Látta az 50-es jelet és nem is kellett neki több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!