Milyen "fajtafával" érdemes bográcsozni, ami nem annyira füstöl?
Figyelt kérdés
jún. 30. 12:46
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
jún. 30. 13:02
3/4 anonim válasza:
A lényeg, hogy száraz legyen és ne fenyő, mert az füstöl a gyanta miatt. És még véletlenül se tegyél a bogrács alá festékes, lakkozott fát, vagy OSB-és bútorlapot.
4/4 gungasam válasza:
A bográcsozáshoz nem elég, hogy a fa száraz, gyantamentes, és természetes állapotú legyen. A vastagsága sem mindegy. A vékony fa hamar nagy hőt ad és hamar le is ég, a nagyon vastag 15centis vagy vastagabb nehezebben gyullad be és lassan ad hőt. Érdemes csak később rátenni vastagat, amikor már talán már nem is a főzés a fontos hanem az esti fény és a társaság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!