Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen "fajtafával" érdemes...

Milyen "fajtafával" érdemes bográcsozni, ami nem annyira füstöl?

Figyelt kérdés
jún. 30. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kemény szárazfa,akác,bükk,tölgy pl.
jún. 30. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
jún. 30. 13:02
 3/3 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy száraz legyen és ne fenyő, mert az füstöl a gyanta miatt. És még véletlenül se tegyél a bogrács alá festékes, lakkozott fát, vagy OSB-és bútorlapot.
tegnap 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!