Milyen edényben érdemes lekvárt fözni ?
Figyelt kérdés
Nem rég költöztünk.
3 fajta edényem van.
-gránit edeny
-öntött vas edény
-fém edény
A gránit tapadás mentes edényre gondoltam abban készíteném a lekvárt. De nem tudom hogy jó ötlet e. A fék edényem alja 7 réteges, viszont könnyen letapadnak benne az ételek
máj. 31. 11:29
1/4 anonim válasza:
Csakis a fém edényben,öntött vasnak átveszi az ízét.Granit nem tudom talán szilvalekvarnak jó lehet sütőben.
2/4 anonim válasza:
Öntött vas biztos nem, arra rögtön ráég. Fém lenne a elgjobb, kavargatva
3/4 anonim válasza:
Én először zománcozottban csináltam, volt rajta kis sérülés, ott folyton leégett. Azután próbáltam fémben, ott semmi baj nem volt. Kell kevergetni, de nem egyfolytában.
Arra figyelj, hogy ahogy sűrűsödik egyre jobban köpköd. Szóval ne legyen tele az edény (inkább nagyobba csináld, akkor is, ha csak félig van) mert akkor mindent teleköpköd.
4/4 A kérdező kommentje:
A fémben csináltam, nem égett le. Máskor is így fogom.
jún. 1. 00:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!