Zölddió befőttet készítek, de valami nem jó. Ért hozzá valaki?
Figyelt kérdés
Elvileg 2-3 hétig kell áztatni a diót. Nálam ma telt le a 3 hét, de még mindig van közte ami ilyen sötét zöldes árnyalatú. De sok a fekete is benne, kb a fele már az.
Áztassam meg pár napig, vagy így is készen áll a főzésre?
Nem akarom elrontani, először csinálom.
2024. jún. 27. 20:01
1/3 anonim válasza:
A zölddió befött fekete-sötétzöld a forralás elött.
3/3 anonim válasza:
Valószínűleg készen áll. Mindenesetre azt javaslom, hogy tartsd magad a recepthez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!