Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Konkrétan mi hizlal a hamburge...

Konkrétan mi hizlal a hamburgerben?

Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 22:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
egy normális hamburgerben semmi
2010. okt. 30. 22:08
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
legfeljebb az, hogy sokat zabálsz belőle
2010. okt. 30. 22:09
 3/12 anonim ***** válasza:
64%

szerintem elsősorban a zsírtól, faggyútól tocsogó ujjnyi vastag undorító darált döglött marha pogácsa, és a bucinak vagy zsemlének keresztelt szezámmagos szénhidrátbomba.

de én szeretem. :)

2010. okt. 30. 22:13
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
akkor te egyél ilyen burgert---én normális hamburgerzsemléből (nem a mini vacak ízetlen amerikai fajta), sok-sok friss zöldséggel megtömött, rendes marhahúsból készült pogácsát tartalmazó hamburgert eszek ;)
2010. okt. 30. 22:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
22:13: Döglött? :D:D:D:D Hát mert milyen legyen? :D
2010. okt. 30. 22:27
 6/12 anonim ***** válasza:
46%

A zsemle és a zsiradékban sült húspogácsa. Ami nyilván nem is színhús.

De sztem alapvetően nem az a baj vele, hogy hizlal. Mert ha változatosan étkezel, eleget mozogsz, és nem 10 hambi a napi menüd, akkor nincs vele gond hízás szempontjából.

nagyobb gond, hogy egészségtelen.

A tartósítóval telenyomott zsemlétől kezdve minden darabja....

2010. okt. 30. 22:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy igazi home-made hamburger jóformán mindent tartalmaz, amire egy normális, kiegyensúlyozottan táplálkozó embernek szüksége van. Na a mekis ettől kb olyan messze van, mint ide az androméda :)

Amit otthon csinálsz, abban igazi a hús, raksz bele hagymát, salátát, paradicsomot, uborkát, eszel mellé sültkrumplit, amit kicsit megsózol, sőt, ha esetleg sajtos, akkor tökéletes komplett táplálkozás :)

2010. okt. 30. 22:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Még jó,hogy döglött! Frászt kapnék,ha a hamburgeremben elkezdene bőgni a marha!
2010. okt. 30. 22:51
 9/12 anonim ***** válasza:
24%
Zsíros hús, a zsömle szénhidrát, a szószok mustár, majonéz... tele vanak cukorral, tartósitó szerekkel, ha sajt is van benne az is hízlal, a zöldségek jók de ha gyorsétermit veszel túl sok tápanyaghoz nem jutsz mert ezzeket fagyasztják, tárolják hónapokig.
2010. okt. 31. 00:08
 10/12 anonim ***** válasza:
69%

Ezen az alapon minden hízlal... Ellenben a sajtban rengeteg fehérje van, ami jól jön. És egy normális (nem fagyasztott, tartósítószeres gyorséttermi) hambi nem hízlal, hanem táplál. (Persze ha egész nap csak levegőt veszel és semmi mást nem csinálsz, akkor a szervezet zsírt csinál belőle, de egy normálisan élő ember számára szükség van TÁPANYAG-ra.)

Egyébként meg minden hízlal -.-

2010. okt. 31. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!