Tehát te ezt úgy képzeled el, hogy vegyészek mesterségesen állítják elő a koffeint és a taurint, csak és kizárólag azért, hogy neked rossz legyen...?
Kis butus :)
Taurinból naponta 1000 mg, koffeinből pedig 100-200 mg JAVASOLT...
2010. okt. 30. 21:24
12/22 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy a koffein és a taurin is triviálisan ugyanannyira természetes, mint a víz.
2010. okt. 30. 21:25
13/22 anonim válasza:
Jól van, akkor igyad töménytelenül, és én, a kis butus majd betegségtől szenvedve fogok elhalálozni, amiért nem ittam meg minden nap a javasolt 1000 mg taurinomat és koffeinomat.
Hozzátenném még- a javasolt mennyiség testépítőkre vonatkozik :) nem valószínű, hogy (talán rajtad kívül) itt lenne olyan, aki ezzel foglalkozik. A normál emberi szervezetnek sem taurinra, sem koffeinre NINCS szüksége - legyen az akármilyen természetes is (nem írtam, hogy mesterségesen állítják elő - kávéba hogy nyomnák bele..:)csak nem voltam olyan szőrszálhasogató, hogy az evidens dolgokat is megjegyezzem. De ha gondolod, bemásolom minden írott szavam mellé az értelmező szótárban hozzájuk rendelt pontos definíciót..).
2010. okt. 30. 21:32
15/22 anonim válasza:
Imádom, hogy az emberek mennyire nincsenek képben :)
Szóval te most belinkeltél egy "természetes" energiaitalt forgalmazó cég honlapjáról egy nagyon gáz marketingszöveget, és úgyérzed, hogy ez nagyon sok mindent bizonyít... gondolom az első találat volt az "energiaital káros" kulcsszóra a googleben :)
Egyébként a taurin egy aminosav, epesavak tartalmazzák, és többet fogyasztasz belőle, mint gondolnád, ugyanis húsok is tartalmazzák.
2010. okt. 30. 21:35
16/22 anonim válasza:
Tudod mit? Igyad. De napi 2 litert. És találkozzunk 10 év múlva. Kíváncsi leszek, akkor is így fogsz-e majd vélekedni.
Jóéjt! :)
2010. okt. 30. 21:59
17/22 anonim válasza:
Azért károsak mert koffein van bennük és ha hülye vagy akkor ezt felül hagyod és iszol mint 1teve aztán pár nap múlva kész is a temetésed -.-
azért mert gyorsan fog verni a szíved, én tapasztaltam és hidd el nagyon rossz lehet hogy finom, de csak akkor idd ha sportolsz vagy bármi amire szükséges lehet
2010. nov. 1. 13:32
18/22 anonim válasza:
ja, és az semmi ha gyorsan ver a szíved, ha lenyomsz 2vagy több litert akkor úgy kipattan a helyéről mintha egy rakétát lőttek volna ki az űrbe
2010. nov. 1. 13:36
19/22 anonim válasza:
minden bizonnyal, köszönjük a rögtönzött biológiaórát a repülő szívekről :)
2010. nov. 2. 22:34
20/22 anonim válasza:
pf xD nektek nem mindegy hogy mennyit iszik és mikor?? Na és ha nem egészséges?? Manapság mi egészséges? Nem hiszem, hogy pont ettől fog meghalni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!