3ezer ft alatt a napi kaja megoldható?
Figyelt kérdés
Én egyszerűen nem tudom megoldani.
nagyjából 90ezret elkajálok havonta.
2024. jún. 22. 06:57
11/17 A kérdező kommentje:
Ma is kb 6ezerből jön ki a kajám :D mondjuk ebbe van 160g lazac is, és 400g csirke, ananász is.
2024. jún. 22. 09:31
12/17 anonim válasza:
10
Mi minőségtelen a sárgaborsó főzelékben?Jó az.Persze nyilván meg lehet unni.De csak egy példát írtam arra,hogy szükség esetén akár napi 500 forintból is megoldható az étkezés.Korgó gyomor nélkül..
13/17 anonim válasza:
Ha zsíros kenyéren élsz, akkor talán, máskülönben nem. Ha mennyiségileg nem is, de minőségileg mindenképpen éhezni fogsz. Manapság az evés luxus.
14/17 Noren1989 válasza:
A lazac, megjegyzem, nem a legpénztàrcabaràtabb megoldàs 😂🤡
Kacsa csak holnap lesz?
15/17 anonim válasza:
azigen, lazac ebédre, nincs itt szegénység
16/17 anonim válasza:
Ha főzöl, csomagolt reggelit viszel és nem az előre csomagolt dolgokból választasz sajtot, felvágottat, húst, akkor igen. Másképp nem.
17/17 anonim válasza:
Egészségtudatosan és rostdúsan k.b. 70-E a havi étkezésem, tehát kijön belőle. A lazac és az ananász luxus, én nem is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!