Szerintetek megoldható, hogy egy tortát buszon szállítsak kb 230 km-en kersztül?
Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve, már kiterveltem, hogy a párom születésnapjára milyen tortát sütnék. ő azonban sajnos azon a hétvégén nem tud hazajönni, így nekem kéne mennem. Ott sajnos nem tudom megsütni, mert nincsenek hozzá eszközök :(2013. okt. 10. 08:39
1/6 anonim válasza:
Tartsátok meg a szülinapját pár nappal később, amikor hazajön ;)
A férfiaknak nem fontos a dátum.
230 km busszal rengeteg idő, tönkre fog menni a melegben.
2/6 anonim válasza:
Attól függ milyen torta. Van ami elolvad, elfolyik, ha nincs hűtőben. Mostanában nem utaztam távolsági buszon, de úgy emlékszem, ott mindig jól befűtenek.
Egyébként megoldható, ha van tortahordozód.
4/6 anonim válasza:
Utazz el, de torta nélkül!
Vagy főzöl ott vacsit és vesztek egy cukrászdában pár szelet tortát, vagy elmentek egy étterembe komplett gyertyafényes vacsorára.
Örüljön a férjed neked, és azoknak az egyéb ajándékoknak, amikkel megleped!
(De tudjon róla, hogy mégy, ne váratlanul, meglepetés-szerűen állítsd be!!!!)
5/6 anonim válasza:
Vannak fedeles tortavivő tálak, abban viheted. Ha vajkrémes, vagy tejszínes, akkor előtte fagyaszd le, és nem lesz semmi baja. Elég sokszor szoktam így vinni én is tortát.
6/6 anonim válasza:
Tortaszállítóban, hűtőtáskában semmi baja nem lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!