Melyik zöldséget nem szereted?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 14:56
11/29 anonim válasza:
Kiskoromban nem szerettem a gombát, azóta az egyik kedvencem. A karalábét, karfiolt, káposztát nem csípem annyira, de mindegyiket el lehet készíteni finomra főzelékként, hússal. A zellerből meg isteni krémlevest lehet készíteni. Szóval szerintem nincs rossz, ehetetlen zöldség:)
12/29 anonim válasza:
Minden zöldséget nagyon szeretek , nyersen (már amit úgy szoktak enni) és párolva, főve is. Nagy mennyiséget eszem belőlük és rendszeresen. Kedvencem a főtt zeller.
14/29 anonim válasza:
A paradicsomot!!! Fúúúj,viszont a paradicsomlevest,meg a ketchupot szeretem! :)
15/29 anonim válasza:
Hmmm én szeretem mindet, kedvencem a karalábé nyersen.
Nem is értem, hogy nem lehet azt szeretni :D
16/29 hell-ikon válasza:
Padlizsán, spenót és részben a kukorica...
Ezt az utóbbit megmagyaráznom.:)
Kiskoromban, miután hánytam a csöves főtt kukoricától, azóta még az illatától is rosszul vagyok. De ha valami vegyes salátában van vagy rizibiziben mértékkel, akkor megeszem.:)
17/29 anonim válasza:
tök, patiszon, padlizsán, fehérrépa.
18/29 anonim válasza:
zöldbab, karalábé - ezt a kettőt nagyon nem szívelem, a többi jöhet.
19/29 anonim válasza:
Padlizsán, gyökér (felétek fehérrépa, gondolom), zeller, sóska.
20/29 A kérdező kommentje:
Nálunk a fehérrépa,zöldség.
2010. okt. 31. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!