A kefirt azt melegen vagy hidegen szokás fogyasztani?
Figyelt kérdés
máj. 9. 12:04
3/9 anonim válasza:
Nyilván hidegen, melegen túrós lesz ez is.
4/9 anonim válasza:
Melegen még nem hallottam, hogy fogyasztották volna
6/9 anonim válasza:
Én melegen szoktam enni kiflit mártogatva bele. Hidegen is biztosan jó, de nekem nem bírja a torkom.
7/9 anonim válasza:
A kefirt ha otthon készítjük el, akkor az oltó-kultúrával beoltott tejet hőn tartva érleljük. Attól függ milyen kefirt akarunk, az a hőfok 37-40 fok C körül van. Amikor a kefir készen van, hogy ne szaladjon túl a reakció, lehűtjük, és hidegen tartjuk, hogy napokig finom legyen. Ezért fogyasztom hidegen, mert a hűtőből elővéve már eszem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!