Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Megtörhettem ezzel a fermentác...

Megtörhettem ezzel a fermentációt?

Figyelt kérdés

Bocsánat, ha butának tűnik a kérdésem.


Készítettem két adag kimcsit.


Mielőtt a kimcsit eltesszük a hütőbe/kamrába érlelődni, elkészítés után pár óráig lazára csavart tetővel szobahőmérsékleten kell tárolni, míg maga a fermentáció beindul, hogy a keletkező gázok távozhassanak.


Mivel én alapból jénai ételhordóban érlelem, simán rátettem egy tányért úgy, hogy egy résnyi hely szabadon maradjon.


Rájöttem, hogy az egyik ételhordónak nincs meg a teteje, másik azonos méretű nincs, úgyhogy azt az adagot áttettem egy másik tárolóba, és úgy raktam el a hűtőbe.


Igazából érzem, hogy nagy baj nem lehet, csak megerősítésért jöttem, mert egy kis aggodalom azért van bennem, hogy megtörtem a fermentációt.:D



máj. 5. 23:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Rendben lesz. Viazont én végig huroben tartanám
máj. 6. 07:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kell hűtőben tartani mert leáll a forrásai folyamat.Attól hogy átöntötted nem lesz semmi baja.
máj. 6. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!