Magyar szuperhősfilm megtörheti a jeget?
Figyelt kérdés
Magyar filmek rosszak mondják sokan. Magyar filmek nem rosszak, az utóbbi években olyan flmek készültek, amelyekre rendszerváltás óta nem volt példa talán. Újra vannak nézői a magyar filmeknek. Nyilván nem olyan mint a sokszor tultolt amcsi filmek, hiszen sokkal kisebb a magyar filmipar. Sokkal kevesebb szinész és pénz áll rendelkezésre. Szerintem nem pénz kell egy jó filmhez, hanem kreativítás. Pont azért szeretem a magyar filmeket, amiért az amerikai Marvel flmeket utálom. Viszont most egy olyan film van készülőben, amelynek az ötlete tagathatatlanúl magyar, de mégsem, mivel a tultólt amcsi filmek mintájára készűl. Ez talán tetszeni fog a nagy közönségnek? [link] 2021. jan. 22. 11:35
1/6 anonim válasza:
Sajnos nincs jég, ezért nem tudja megtörni.
2/6 anonim válasza:
Azért neked is be kell látnod hogy egy magyar ,,szuperhös film” nem lesz olyan mint egy nagysikerü Marvel film. Ami teljesen szubjektív hogy szereted vagy nem és az is hogy mennyire találod kreatívnak vagy tùltoltnak. Csak mert én ponthogy ,,egyedinek” tartom. Már csak azért is mert én még nem láttam olyan szuperhös filmet (amiknek a fele Marvel a másik fele meg DC ami meg kimaradt azt kb. nagyon kevesen ismerik) ami jobb lett volna mint egy egy Marvel film.
3/6 A kérdező kommentje:
Ha megnézed az előzetest, semmi külömbség nincs. Sőt! Ez a film jóval többe fog kerülni mint a többi magyar film és a külföldi piac is bele lesz vonva. Minden adott a sikerhez, akkor is ha nem lesz olyan népszerű mint a teljesen amerikai filmek.
2021. jan. 22. 14:17
4/6 anonim válasza:
Hát nemtudom. Ez engem nem annyira nyert meg.
5/6 anonim válasza:
Tiszta szívvel nagyon jó film! Kicsit szuperhősös, de sokkal emberibb és drámaibb.
Aztán ott van az Istnei Műszak. A magyar szuperhősök a mentő emberei. ;) és Ninja! NEM szamuráj!
6/6 anonim válasza:
Ugye tudjátok hogy ez csak egy elözetes? A film nem létezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!