Lölőt egy valódi ügyész csavaros kérdésekkel megtörheti?
Született : 1966. február 24, Székesfehérvár (ismeretlen időpont).
Képletében hangsúlyos az Uránusz-Merkúr szembenállás, aminek eredményét jól láthatjuk a röhejes riportokból, melyet hősünk az ellenzéki sajtónak adott. Mémmé vált szófordulatok (okosabb vagyok mint Zuckerberg.....nem is vagyok átlagember stb.... ) bizonyítják, hogy a hirtelen kapott keresztkérdéseket valóban nem tudja kezelni.
Az Uránusz-Merkúr tengelyhez kapcsolódik a Jupiter ( jog, igazság, igazságtétel jelölője) fókuszbolygóként és már ott is van a feszítő t-kvadrát.
Jól tippelem, hogy Lölőnek ez az Achilles-sarka? Egy izzasztó kihallgatás megtörheti és - a Halakban sok bolygóval rendelkező személyiség - a végén zokogva bevall mindent?
Nem vagyok asztrológus, csak egy okoskodó laikus. Érdekel az asztrológusi, szakmai véleményetek, értelmezésetek! (Olcsó poénos, vicces emberek kérem ne irogassanak!)
Lölőt simán meg lehetne törni. Akár egy riporternek is, nem kell ügyésznek lenni.
Igazából a mai magyar politikusok közül majdnem mindnek annyi vaj van a fején, olyan sok sunyiság, h ezért is nem nyilatkozgatnank, csak előre leszervezve, kérdéseket egyeztetve... Nehogy "megfogják" őket
Szerintem Andrea majd kivagja a bajbol :)
Intelligensebb a kommunikacio teren… 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!