12/13 anonim válasza:
A virsli készétel, a gyárban már megfőzték. Melegíteni kell csak.
Igazi beles roppanós (~bécsi) virslinél nekem az vált be, hogy edényben vizet felforralod, lekapcsolod, és belerakod pár percre a virsliket, hogy felmelegedjen. A kulcs a víz, mert ez segít, hogy ne robbanjon szét.
Az ilyen füstli okádmányokat elég csak összevizezni csap alatt, mehet a tányérra, aztán a mikróba. Az első pici pukkanásig melegítheted.
13/13 anonim válasza:
Én annyi vízzel teszem fel, ami épp ellepi és amikor elkezd forrni, lezárom. Ennyi idő alatt átmelegszik. Tovább csak akkor főzöm, ha a fagyasztóból vettem ki, mert akkor ki is kell olvadnia. Mikróban nedves konyhai papírtörlővel letakarva is jó (külöben kiszárad), egy perc elég neki. Bár én úgy nem annyira szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!