Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Virslit hány percig kell főzni?

Virslit hány percig kell főzni?

Figyelt kérdés

ápr. 20. 07:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%
Nem kell főzni, csak melegíteni.
ápr. 20. 19:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A virsli készétel, a gyárban már megfőzték. Melegíteni kell csak.

Igazi beles roppanós (~bécsi) virslinél nekem az vált be, hogy edényben vizet felforralod, lekapcsolod, és belerakod pár percre a virsliket, hogy felmelegedjen. A kulcs a víz, mert ez segít, hogy ne robbanjon szét.

Az ilyen füstli okádmányokat elég csak összevizezni csap alatt, mehet a tányérra, aztán a mikróba. Az első pici pukkanásig melegítheted.

ápr. 21. 02:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Én annyi vízzel teszem fel, ami épp ellepi és amikor elkezd forrni, lezárom. Ennyi idő alatt átmelegszik. Tovább csak akkor főzöm, ha a fagyasztóból vettem ki, mert akkor ki is kell olvadnia. Mikróban nedves konyhai papírtörlővel letakarva is jó (külöben kiszárad), egy perc elég neki. Bár én úgy nem annyira szeretem.
ápr. 22. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!