Hogy kell a füstli virslit mikróban elkészíteni?
Figyelt kérdés
2024. febr. 6. 08:39
1/12 anonim válasza:
Van aki csomagolásban rakja be és úgy melegít rá, de azt nem ajánlom. Kibontod rárakod a tányérra külön külön, amennyit szeretnél és kb 1 perc alatt kész. De lehet elég a kevesebb is, ha nagyon melegít.
2/12 anonim válasza:
Nincs rajta mit elkészíteni, késztermék.
3/12 anonim válasza:
Lehet csomagjában, vagy anélkül, de vízben főzni is.
4/12 anonim válasza:
Víz nem árt hozzá. Nekem van mikrós virslifőzőm. Két részből áll, az egyikbe kell kis víz, a másikat rátesszük és abba kell beletenni, amit főzni/párolni akarsz.
5/12 anonim válasza:
Mivel a virslit lényegében csak melegíteni kell;ezért úgy ahogy bármely más készételt.
6/12 anonim válasza:
Ja, csak víz nélkül kidurranhat.
7/12 anonim válasza:
6
Ha kicsit be van irdalva,akkor nem robban szét.Mert a vágások mentén távozik a gőz..Mikróban eddig nem is melegítettem virslit vízben.Csak a leírt módon.Nem szokott kipukkanni...
8/12 anonim válasza:
Ha nincs túlmelegítve a virsli, akkor nem durran szét. 1 percre berakod víz nélkül és kész. Annyi történhet, hogy kicsit beráncosodik.
Ha vízzel szimpatikusabb, akkor annyi kell, ami épp ellepi a virslit, és valamivel tovább (2-2,5 percig) kell melegíteni.
9/12 anonim válasza:
Csomagolásban kb egy perc.De ha nem szeretnéd műanyagban melegíteni kis porcelán tálban,vízben két-három perc.
10/12 anonim válasza:
Nem szoktam vizet adni hozzá. Kiveszem a csomagolásból, tányéron melegítem kb. egy percig. Amikor hallom, hogy kezd "sípolni", kiveszem, mert az már a felhasadás előtti állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!