Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A virslit mikor kell a vízbe...

A virslit mikor kell a vízbe beletenni amikor már forr?

Figyelt kérdés
jan. 2. 15:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

A virslit igazából nem kell már főzni, ilyenkor leginkább csak melegíted. Mindegy, hogy hideg vagy meleg a víz, amibe beleteszed, elrontani nem nagyon lehet, csak ha szétfőzöd és szétrobban tőle.

Én ha nem is forrásban lévő, de meleg vízbe szoktam tenni.

Felteszem a vizet, alágyújtok, kibontom a virslit, ami 1-2 perc, aztán már teszem is bele a lábasba. Kb 5 percig elég "főzni", a lényeg az, hogy meleg legyen.

De én van, hogy nem is szórakozok ezzel, hanem mikróban melegítem meg. Csak ott nehezebb kiszámítani, hogy mikor robban fel, ezért jobb a víz.

jan. 2. 15:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
3%
Én ezt és a tésztát is rögtön beteszem a vízbe.
jan. 2. 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Én akkor szoktam és 3 percre.
jan. 2. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
90%

A legjobb eredményt akkor kapod, ha felforralod a vizet, lehúzod a tűzről. Beleteszed a virslit, fedővel letakarod. 2-3 perc bőven elég. Így szét sem durran (a szójásnak szokása, mert az duzzad).

De mikróban is melegíthető (szárazon).

Főzéssel csak rontani lehet rajta.

jan. 2. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
55%

4


"Főzéssel csak rontani lehet rajta."


Hát én a minap ettem olyan virslit ami valahogy nem volt az igazi.Kissé ízetlen,jellegtelen volt.Először csak szokás szerint tiszta vízben melegítettem..Aztán a második adagot már sós és fűszerezett vízben "főztem" .Ez az eljárás javított rajta.Legalábbis nekem így jobban ízlett.

jan. 2. 16:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Engem anno majdnem elátkoztak egy másik hasonló kérdés alatt, amikor közöltem, hogy én vízben főzöm a virslit. :D

Kiderült, hogy - mivel a virsli már alapból főtt étel - nem kell vízben főzni a tűzhelyen, mivel így csak kimennek belőle az ízek. Azóta csak mikróban melegítem. Amúgy valóban sokkal finomabb így.

jan. 2. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy. Mindkét módszerrel jo lesz
jan. 2. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Mindegy, csak melegíted. Nyilván, ha csak akkor teszed bele, mikor forr, akkor kicsit több energiát pazarolsz el a felmelegítésére.
jan. 2. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
85%

Ha roppanós virsli, azt a fólia tasakbol ki se kell venni, mikro 30mp.

Én forró vízbe dobom a simát, kb mire előkészítek mindent, kenyér, mustár stb, már jó is.

jan. 2. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
28%
ėn meg beleteszem a lábasba virslit rá vizett ės adig fözöm mig víz kicsit forni kezd azt kėsz íze is jó és szét sem robbant mėg.
jan. 3. 06:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!