Megettük a tortadísz cukorrózsát, utólag láttuk a dobozán,hogy nem ehető, lesz bajunk?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, mi lehet benne,ami miatt nem ehető. Nagyon pici doboz volt,apró betűvel volt ráírva. Nem vettük észre.
2 napja volt. Cukrász boltban vettem,azt hittem, hogy fondan vagy marcipán. Kis rózsaszín rózsák voltak...Fejenként kb kettőt ettünk meg.
márc. 10. 15:24
21/29 A kérdező kommentje:
Ebben NEM volt drót. Egyben sem!
márc. 10. 18:39
22/29 A kérdező kommentje:
Ha lett volna benne drót,akkor természetesen az lenne ráírva a dobozra.
márc. 10. 18:40
24/29 anonim válasza:
A CMC egy növényi ragasztó, amit tortán kívül rengeteg más helyen használnak, nagy mennyiségben okozhat torok bedagadást, puffadást akármit de sokat kéne enni belőle, ez csak a gyártó óvatossága.
25/29 A nagy Levin válasza:
Lehetséges, hogy tele van ételfestékkel, azért nem ajánlott az elfogyasztása.
26/29 A kérdező kommentje:
Túléltük. És legközelebb figyelmesebb leszek. Mostmár legalább tudom, hogy nem mind ehető...
márc. 10. 20:15
27/29 anonim válasza:
:-D 2 napja volt semmi bajotok nem lesz. ha tudnad hogy az en 3 eves gyerekem mit nem eszik össze ha epp nem latom
28/29 anonim válasza:
Szerintem a súlyához képest sok színezék volt benne (vagy valami más adalékból volt sok). Pl. ha 1 kg termékben 5 g festéket szabad használni, és a rózsa mondjuk 20 g de 1 g színezék van benne. Akkor az úgy túl nagy arány de bajt csak akkor okozna, ha a cukorrózsával laknál jól (mert az adalékanyag limitek így vannak meghatározva).
29/29 anonim válasza:
Ha azóta nincs bajod már nem is lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!