Megettük a tortadísz cukorrózsát, utólag láttuk a dobozán,hogy nem ehető, lesz bajunk?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, mi lehet benne,ami miatt nem ehető. Nagyon pici doboz volt,apró betűvel volt ráírva. Nem vettük észre.
2 napja volt. Cukrász boltban vettem,azt hittem, hogy fondan vagy marcipán. Kis rózsaszín rózsák voltak...Fejenként kb kettőt ettünk meg.
márc. 10. 15:24
11/29 A kérdező kommentje:
7! Pedig élelmiszer közt volt...Cukrászellátó boltban..
márc. 10. 16:05
12/29 anonim válasza:
Ezt csak túlbiztosításként írták rá. Ha cukor, akkor ehető.
13/29 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy cukor volt.
márc. 10. 16:20
14/29 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy dróttal szokták készíteni, az adja a formáját, amiatt nem ehető. Plusz mert nagyon kemény (nem vállalják a felelősséget, ha fogad törik).
Ha dróttal nem találkoztatok, vagy figyeltetek rá, akkor nem lesz gond.
15/29 anonim válasza:
Összetevők: cukor, víz, étkezési zselatin, étkezési keményítő, glükózszirup, cmc por, kókuszzsír, ételfesték.
Nem lesz bajotok. :)
16/29 anonim válasza:
14-es: ne írj hülyeségeket, NEM DRÓTTAL készítik, ezt álmodtad, vagy honnan vetted????
17/29 A kérdező kommentje:
17! Sajnos nem. A lányom kérte el a pici dobozt sminkecset-tartónak. Ő vette észre ma a pici feliratot az oldalán. Pénteken ünnepeltük a szülinapját.
márc. 10. 17:52
18/29 anonim válasza:
Éltek még, hasmenés hányás nem volt, akkor mi lehet a probléma?
19/29 A kérdező kommentje:
Semmi probléma nincs. Csak hirtelen megijedtem kissé..
márc. 10. 18:13
20/29 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!