1/10 anonim válasza:
Házilag, cukor, szörp és zselésítő.
A bolti minden vacakból.
3/10 anonim válasza:
1,5 hónapig targoncáztam a Haribonál Nemesvámoson. Zselatinból van, az pedig disznó és marha csontból készül. Jó nagyon az izületeknek! Sok benne a cukor, ennyi a baj vele. Még tartósítószer sincs benne.
4/10 anonim válasza:
Az első valami falusi buta ember
Üzemileg is cukorbol és zselatinból készül
5/10 anonim válasza:
4. aha
Az egyik termék adatai
Összetevők: glükózszirup, cukor, zselatin, szőlőcukor, savanyító (citromsav), gyümölcs- és növénykoncentrátumok (pórsáfrány, alma, retek, spirulina, édesburgonya, sárgarépa, citrom, feketeribizli, hibiszkusz), bor, aroma, fényezőanyag (méhviasz fehér és sárga, karnaubaviasz), invertcukorszirup.
6/10 anonim válasza:
4-es tehát aki nem tud valamit az falusi buta?
8/10 anonim válasza:
9/10 Dorian Gray válasza:
@5:
Elárulod, hogy ebből a felsorolásból melyik nem természetes anyag? Mert 1 van, amiről nem derül ki. Az az aroma...de a többi az mind természetes... értem én, hogy hosszú a lista és házilag nem teszel bele mondjuk citromsavat, vagy méhviaszt, de ettől még nem lesz ipari kemikália :)
10/10 anonim válasza:
Nem értem a kérdésed. Én még utalni sem utaltam olyasmire, hogy nem természetes anyagokból készült. Te (?) írtál kettő összetevőt. Erre hoztam egy cáfolatot. Semmi egyéb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!