Milyen melegszendvics variációkat tudtok?
Figyelt kérdés
Milyet szerettek?2024. márc. 6. 16:42
11/18 anonim válasza:
Klasszikus majonéz sonka sajt plusz erős Pista
13/18 anonim válasza:
• Vajkrém / Teavaj + Májkrém + Sajtok
• Teavaj / Krémsajt + Sajtok
Sajt lehet szeletelt, lapsajt, reszelt sajt, és ezek kombinációi.
35/F
14/18 anonim válasza:
Próbáltam már tejfölös-sajtos szendót is és sokan esküdnek rá, de nekem nem annyira vált be. Akkor inkább teavajjal.
15/18 anonim válasza:
Én minden maradékot apróra vágva (kolbász, szalonna, bacon, póréhagyma, újhagyma, felvágott, főtt tojás, paprika stb.) össze szoktam keverni margarinnal, reszelt sajttal és kevés mustárral. Teszek bele ízlés szerint fűszert (bors, zöldfűszer, curry - kinek mi az ízlése), majd kenyérre halmozom. Mehet be a sütőbe légkeverésre kb 10-12 percre. Takarékos, mivel maradékot használsz fel.
16/18 anonim válasza:
Nekem a pizzakrém+szalámi vagy sonka, füstölt sajt+néha kukorica kombináció a kedvencem mostanában.
17/18 anonim válasza:
Magyaros vajkrém+ementáli sajt, vagy magyaros vajkrém, füstölt tarja, jalapeno paprika, cheddar sajt.
18/18 anonim válasza:
Vaj, sonka, olivabogyó, füstölt sajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!