Melegszendvics krémet le lehet fagyasztani?
Ha a konzervben maradt, mi felbontás után 1-2 napig simán eltároljuk hűtőben, és elhasználjuk. :) A sonkás (nem tudom fejből a márkát, de más gyártótól még nem láttunk) 4 fél, azaz 2db pl. spanyol bagettre elég, ha mértékkel teszem rá, de nem is kell több, nagyon kiadós.
Lefagyasztani még nem próbáltuk. Ha a komplett szendvicsből maradt, nem hiszem, hogy lefagyasztás után normális íze lesz. Vannak ugyan mirelitek, de azokat máshogy készítik elő. Hűtőben tárolva 1 napon belül biztos nem szabadba bajodnak lenni tőle, ha minden más hozzávaló friss volt, megpróbálhatod visszamikrózni. Én is gyűlölök ételt kidobni, de a melegszendvics nagyon nem az igazi, ha nem sütés után meleg. :(
A legjobban azzal jársz, ha kisebb adagokból kikísérletezed, mennyi melegszendvics krémre van szükséged a konzervből, a maradék meg egy akár ételhordozó edényben elvan a hűtőben 1-2 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!