Készíthetek melegszendvicset mikróban vaj nélkül?
Figyelt kérdés
Nincs itthon semmilyen zsiradék, így nem tudom megkenni a kenyeret a feltétek rápakolása előtt. Jó lesz így is vagy nagyon kiszárad a kenyér?2019. jan. 18. 22:32
1/10 anonim válasza:
Ketchup, sűrített paradicsom, mustár, esetleg tejföl sincs? Ezek is tök jók "alapnak".
2/10 anonim válasza:
Sütőbe tedd. Én is vaj nélkül szoktam enni: kenyér, reszelt sajt, sonka, reszelt sajt, és a tetejére ráütök egy tojást.
3/10 anonim válasza:
Én pizzát is csináltam már mikróba pizzakrém nélkül. Furi volt de meg lehetett enni.
A melegszendvics mikróban fura lenne nekem, de alapból nem sokban különbözik a vajas/vaj nélküli változat.
4/10 anonim válasza:
tedd be fél perce hamrad fokozaton
a kenyér megpuhul nem kiszárad először
5/10 anonim válasza:
A mikróban csak meleg lesz, de nem szendvics, ám nem a vaj hiánya miatt. Ha csak egy alap készülékről van szó, nincs benne pizza készítő, grillező funkció, akkor csak egy felpuhult kenyér lesz (a benne lévő víz miatt).
6/10 anonim válasza:
Hát mikróban semmiképpen sem lesz jó.
7/10 anonim válasza:
Szerintem is sütöbd csináld, sokkal jobb lesz .
8/10 anonim válasza:
Szerintem nem fontos hozzá a vaj, én mindig vaj nélkül csinálom (melegszendvics sütőben), és mindig jól sikerül, nem száraz (és a sütőbe sem ragad bele).
9/10 anonim válasza:
Jó lesz így is.
Mi a barátommal szoktunk csinálni a mikróban melegszendvicset, meg pizzát is. Nekik ilyen kis egyszerű mikrójuk van, nincs rajta grillező funkció sem, mégis isteni finom lesz a melegszendvics meg a pizza is.
10/10 anonim válasza:
Persze, hogy jó lesz, mikróban, a füled nem fog leesni.
Nekem a melegszendvics akkor jó, ha a tésztája (kenyér, bagette stb.) ropogós, nem ázott veréb.
Azt meg nem lehet elérni mikrózással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!