Lesütött hús zsírban, nem hűtőben, de hűvös helyen tárolva mennyi ideig áll el?
Figyelt kérdés
febr. 11. 10:39
1/11 anonim válasza:
Még el nem fogy ennek nincs tartósági ideje amig a zsír ellepi nem tud romlani .
2/11 anonim válasza:
Én gyerek koromban sokszor ettem karácsony előtt vágott disznóhúst nyár elején.
3/11 anonim válasza:
3-4 napig simán, ha tényleg hűvös helyen van
az 1-es válaszoló meg nem tud írni mert egy ökör ? Mi az hogy még ? az míg !
5/11 anonim válasza:
Honapokig. Az egyik legrégebbi tartósítási módszer. A lényeg, hogy teljesen ellepje a húst.
Több kilót is eltettek így. Ha kivettek belőle, akkor még folyékony, de nem meleg zsírral felöntötték.
6/11 anonim válasza:
5-ős , vagyok nem a kérdező értetlenkedik ha nem a 3-as , aki most már szervhez is hasonlít . Szerinte nem tudok írni ? Még mindig ragaszkodom a bölcsŐ neveltetéshez!
7/11 anonim válasza:
A mostani 5. és 6. között volt még egy válasz itt? Mert én viltam és vagyok az 5., és nem értem a 6. feleletet.
10/11 anonim válasza:
Korábban évsazadokon keresztül ez volt a tartósítási módszer hütő hiányában.
Az így tárolt hús simán elállt nyár végéig-őszig, illetve amíg el nem fogyott. A "trükk" az volt, hogy a kivett hús helyére meleg zsírt öntöttek vissza, így továbbra is légmentesen le volt zárva a hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!