12/20 anonim válasza:
Na ne már éppen egy ilyen kérdés válaszai legyenek lepontozva— valaki a szocializmus söreire mondja, hogy a kedvencei, akármennyire szar a nemtommilyen koktélhoz képest
13/20 anonim válasza:
#12 ez a gyakori színvonala. Van egy ízlésbeli kérdés, mindenki őszintén válaszol rá, és néhány fafejű, önérzetes 75-80%-os jobbra-balra dobálja a negatívokat, mintha ez számítana bármit is.. Itt élik ki magukat, hogy végre van egy kis hatalmuk. Majd megszokod, én már fel sem veszem ezeket. :)
14/20 anonim válasza:
0,5 Jim Beam+ 2dl Coca Cola jéggel
Jó de azért figyelni kell vele mert tömény szesz tehát nem a legegészségesebb
Én a szűretlen világos búzasört is nagyon szerettem amíg ittam, egész érdekes íze van
Bort nem nagyon ittam mert sírógörcsöt kaptam tőle, pezsgőtől meg ha nem kavartam ki a szénsavat mindig megfájdult a fejem
Koktélokkal nem foglalkoztam soha
Ha nagyon be akartam rúgni akkor ittam vagy vodkát vagy pálinkát de mondjuk az is végez egy munkát azért a szervezettel
Ésszel kell alkoholizálni is, nem egy egészséges dolog az sem
15/20 A nagy Levin válasza:
Valhalla gyógynövénylikőr. Olyasmi,mint a Jéger, csak finomabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!