Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik alkoholos italhoz jár...

Melyik alkoholos italhoz jár egy kis telek?

Figyelt kérdés
Valamikor beszeltem valakivel hogyha veszek olyan alkoholt akkor egy nagyon pici telket kapok hozza.. de melyik az?
2021. jún. 4. 22:44
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Talán sírhelyet kapsz a tablettás borhoz.
2021. jún. 4. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:
98%
Öntelek?
2021. jún. 4. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez a Friends of Laphroaig promóció része volt, de azt hiszem megszüntették, amikor átszervezték kb. 2 éve a programot.

Amikor érvényben volt (szerintem én is "tulaj" vagyok/voltam), csak szimbolikus/marketing dolog volt, nem érdemi jogot jelentett. A főzde területén egy négyzetlábnyi területre vonatkozott.

2021. jún. 4. 23:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#3-as vagyok, ja nem, bocsánat, még mindig megy, csak már kevésbé van erre kihegyezve a hirdetés (régen ez ment mindenhol). Amúgy venni se kell italt hozzá, sima regisztráció elég a Laphroaig oldalán.

De azért persze ettől függetlenül javasolt a kóstolás :)

2021. jún. 4. 23:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Igenn erre gondoltam koszonom
2021. jún. 5. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!