Miért van sok olyan üveg, amiből nem lehet, vagy nagyon nehéz jól önteni?
Figyelt kérdés
Legtöbbször alkoholos italoknál, különböző olajoknál, de nagyon sok folyadéknál látom, hogy olyan az üvegek szája, amiből nem túl egyszerű jól önteni. Sokszor folyik az üveg nyakán is öntés után. Pedig biztosan tudnának gyártani olyan üvegeket, amikből jól lehet önteni.2021. febr. 20. 12:06
1/3 anonim válasza:
A legjobb indulattal: ha folyik az öveg nyakán, akkor rosszul öntöd. Direkt azért van rajta, hogy jól (lassan) lehessen adagolni, és ne öntse túl az ember. Mércébe vagy felespohárba öntéskor segít. Segítség csaposoknak egyébként például, otthoni felhasználásra én sem értem miért így árulják alapból, mindenesetre nekem még nem folyt le emiatt a nyakán, viszont volt olyan, hogy lassan jött, aztán jó szögben tartva túlindult, de az az én bénaságom. Onnantól tudtam hogy kell tartani, hogy jöjjön rendesen.
2/3 A kérdező kommentje:
Én most azokra a vastag szájú üvegekre gondolok. Láttam olyat, amiből tényleg jól lehet önteni, meg amilyen sokszor a csaposoknál is van.
2021. febr. 20. 12:39
3/3 anonim válasza:
Kérlek, egy konkrét példát mondj, melyik az a vastag szájú, vagy akármilyen üveg, amiből nagyon nehéz jól önteni. Sajnos nem tudom elképzelni, mire gondolsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!