Mikor ettél utoljára disznóhúst? Mi volt pontosan? Ez a kedvenc húsfajtád?
Figyelt kérdés
Szereted a disznóhúst? Ha holnaptól azt mondanák neked, hogy soha többé nem ehetsz disznóhúst, akkor kibírnád?jan. 15. 16:29
11/19 anonim válasza:
A 2-es vagyok: kiderült, hogy minden állati fehérjére allergiás vagyok, azóta nem ehetek húst, tejtermékeket, tojást, csak növényi élelmiszereket.
12/19 anonim válasza:
Pénteken ettem azt hiszem, sima sült karajt.
Egyébként megvagyok nélküle, ha többé nem ehetnék, hát nem ennék.
13/19 anonim válasza:
Ha a kolbász belefér, akkor tegnap vacsorára.
14/19 anonim válasza:
Múlt héten oldalasoztam. Most egy olyan reveptet próbáltam ki, ami előbb megfőzi, utána sütőben megpirítja. Nagy pozitívuma, hogy a hús eszméletlen omlós, szinte leolvad a csontról. Viszont nagy hátránya, hogy a zsír nem sül ki belőle, így nagyon zsíros marad. Így többet ilyet nem csinálok. Érdemesebb tehát grillezni az oldalast, hogy minél több zsír távozzon belőle.
Nem mondanám a kedvencemnek, de nagyon jól esik a bordacsontról lerágcsálni a husit. Kb évente 2x csinálok ilyet.
15/19 anonim válasza:
Szeretem, bár a nagyon zsíros részeit, körmöt, belsőségeket nem. Ritkán eszem, akkor is leginkább sovány darálthús formában (pl. töltött paprika vagy chili con carne), inkább az egészségesebb csirkét/pulykát részesítem előnyben. Legutóbb jan. 1-jén ettem, akkor a lencsefőzelék mellé sült oldalast csináltam, illetve múlt héten egy ilyen nagyon-menza jellegű helyen ettem főzeléket fasírttal, az szinte biztos sertéshúsból volt. Májkrém formájában kb. havi 2x szoktam enni, de van, hogy hónapokig nem jut eszembe. Nem különösebben zuhannék meg, ha soha többé nem ehetném. :)
16/19 anonim válasza:
15-ös vagyok: igen, disznótorost is eszem a téli időszakban kb. 2-3x.
17/19 anonim válasza:
Kb 20 perce, zsirjában hagyott aprópecsenyét, a legnagyobb kedvenc a csülök és a tarja, és értelmezhetetlen az a szóösszetétel, hogy nem eszek disznót :)
18/19 anonim válasza:
A csirkét jobban szeretem. Nem is tudom mikor ettem utoljára. Heti egyszer általában szerepel valamelyik étkezésemben.
19/19 anonim válasza:
Nekem nagyon hiányozna, heti többször eszek.
Legutóbb ma ebédre volt bolognai spagetti.
De én még a sonkából is jobban szeretem azt, ami sertéshúsból van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!