Mi a kedvenc komfort kajátok?
Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 14:23
1/11 anonim válasza:
Ez valami egzotikus étel? A kabátok egyesszám vagy többes? Vagy komfort kaját akartál írni?
5/11 anonim válasza:
8. Keresd a comfort foods kifejezést. Sejtésem sincs miért lettem lepontozva az. 5.-ben.
6/11 anonim válasza:
A „későn jövőknek”: A kérdésben volt egy elgépelés, ami miatt több haszontalan válasz született. Ha a maradék nem teljesen világos, ennek ez az oka. Takarítás után ezek maradtak.
A komfort ételekre nincs egzakt meghatározás. Viszonylag újabb keletű kifejezés. Nagyjából olyasmi, hogy szívesen fogyasztott étel. Nem finom és jó egyszerűen, hanem kellemes érzések társulnak hozzá. Pl. gyermekkori emlékeket idéz, egy neves eseményre kötődik hozzá, amire boldogan gondolsz vissza, nosztalgikus hangulatba hoz stb.
7/11 NTBS válasza:
Sokminden. Mákos tésztátol, a töltött káposztáig!
8/11 anonim válasza:
Másnapos sült krumpli vajban újra sütve. 🥰🥰🥰
9/11 anonim válasza:
Angolbol forditotta szo szerint. Vigasztalo etel. Nekem a szaz szazalek repale. Csecsemokori jo erzeseket hoz elo, biztos a bebietelre asszocialok. Olyan erzes, mintha egy hatalmas plussmacko olelne.
10/11 anonim válasza:
tejbegriz. csomosan :-D . imadom. Mindig a nagyim csinalta amikor hetvegeken mentem hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!