2/4 anonim válasza:
A zselatinosakat például teljesen jól lehet fagyasztani, a francia mousse torták nagy részét kifejezetten kell is, hogy ki lehessen venni a formából vagy glazúrt lehessen rá önteni.
3/4 anonim válasza:
Rosszul viselik a fagyasztást a krémes sütemények.
4/4 anonim válasza:
A legtöbb krémes süteménynek semmi baja sem lesz a fagyasztástól, nem véletlen lehet fagyasztott tortákat is kapni.
Az egyetlen, amire figyelni kell, hogy lassan, hütöben kell felengedtetni.
Sok éve fagyasztok le mindenféle süteményt, egyedül a túrós töltelékü nem mindig tökéletes kiolavsztás után, a többivel semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!