Ha holnap megsütöm a beiglit az 25-26 még nem lesz száraz?
Figyelt kérdés
2023. dec. 20. 13:39
1/9 anonim 

válasza:

Nem lesz, nyugi.
Nyugodtan süsd.
A bejgli eláll 1-2 hétig is.
2/9 anonim 

válasza:

Ha jól tárolod, nem.
Bár én inkább 23.-án sütném.
3/9 anonim 

válasza:

A bejgli 1-2 hétig eláll, és nem én mondom, hanem mesterszakácsok is, cukrászok is.
Hagyod teljesen kihűlni (hideg spájz pl.), tényleg totál hűljön ki, utána folpackba csomagolod. Még finomabb is lesz, ha áll pár napot vagy 1-2 hetet, puhul is valamennyit. 23-án ne szarakodj vele már, akkor már más dolgod is lesz biztosan.
Higgyél az öreg rókáknak (itt még a linzert is mindenki előző nap sütné, agyam áll meg.)
4/9 anonim 

válasza:

1-2 hét?? :D Még tovább is! Ha normálisan be van csomagolva a bejgli (folpack/frissentartó fólia), nem fog kiszáradni, amíg el nem fogy.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát van még bőven sütni valóm. Ezért is szeretnék haladni😅
2023. dec. 20. 14:48
6/9 anonim 

válasza:

Nem. Mi néha még szilveszterkor is esszük a karácsonyra sütött bejglit :)
7/9 anonim 

válasza:

Meg fog maradni addig, senki sem fog rájárni?:D
De ahogy előttem is mondták, jó lesz:)
8/9 A kérdező kommentje:
Hát igazából én mindent úgy sütők hogy több legyen, mert igen, rájárnak. 😅😅
2023. dec. 20. 16:19
9/9 anonim 

válasza:

Semmi baja nem lesz addig, nem is lesz száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!