Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szeretitek a szalonnát?

Szeretitek a szalonnát?

Figyelt kérdés
Én életemben most kóstoltam meg először úgy, hogy megpróbáljam megszeretni, mert kénytelen vagyok megszeretni. (mert 14 éves vok 154cm és 34 kg. szóval muszály). Meg kell hagyni: ízlik :D Ettől remélem lehet hízni mert már a méztől kezdve mindent kipróbáltam eredmény nélkül. :S
2009. jan. 3. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hogy milyen az a szalonna. Én a husosat ,szeretem, de azért ha nem muszáj inkább nem eszek!:D
2009. jan. 3. 16:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretem. :)

Amúgy voltál már orvosnál? Csak úgy mondom, hogy akik nem tudnak meghízni, azoknál előfordul a bélféreg...

2009. jan. 3. 17:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Van, amelyiket szeretem, főleg a húsosat, a zsírszalonnából nagyon jónak kell lennie, hogy szeressem, azt ha használom is, inkább belefőzöm valamibe, pl. gulyásba, vagy hús mellé, enni a húsos szalonnát szeretem szalonnaként. :-)

A bacon-t is kóstold meg, tükörtojás mellé pl. de van egy szuper rakott hús receptem is, amibe kell bacon szalonna, és nagyon jó ízt ad az ételnek. :-)

2009. jan. 3. 17:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

én is úgy tudom hogy ettől lehet hízni. én is ilyen vok

L/14 éves/42 kg

de nekem az alkatom is ilyen, szal a családomban se nincsenek úgymond ,,kövérek"

jah és visszatérve sajnos nem szeretem :P

2009. jan. 3. 17:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

4. hsz-nek: és a kolbászt? elvileg hasonló hatása van, de ízre más :-)

Ja és a szalonna és a kolbász is nagyon finom savanyú káposztával... hmmmm... :-)

2009. jan. 3. 17:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Oksi :) am. voltam orvosnál, ki is vizsgáltak, szenvedtem is kórházba 2 hetet, de csak pszihés problémám lehet.
2009. jan. 3. 17:43
 7/10 anonim válasza:
95%
Én 15 éves vagyok, 182 cm és 54kg. EZ nem vészes, ugye? :)
2009. jan. 3. 17:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

hááát. kedves utsó válaszoló.

a testtömegindex szerint ( vagy mi szerint )

ha kiszámoljuk, akkor kb 70 kg-nak kellene hogy legyél... :S

2009. jan. 3. 18:05
 9/10 anonim válasza:
Imádom. Egyik kedvenc ételem.
2009. szept. 11. 19:09
 10/10 anonim ***** válasza:
IMÁDOM!!! :)
2009. okt. 18. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!