Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Családi ebéd közben ti is...

Családi ebéd közben ti is szoktatok különböző instrukciókat kapni ?

Figyelt kérdés

Pl.: a sűrűjét szedd ám

ha nem elég szedj még

ha meleg melegítsd meg stb..

Mintha retardált lenne az ember és nem tudná mit kell csinálni .

Hogy viselitek az ilyesmit ?

2023. dec. 17. 13:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
Tipikus kössünk bele az élő fába is probléma
2023. dec. 17. 17:26
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
Én pl nagyon örülnék neki, ha velem lehetne anyukám és mamám, akik ilyeneket mondanának ebéd közben. Egyébként szerintem ezek a mondatok azt jelentik, hogy szeretnek és törődnek veled.
2023. dec. 17. 17:55
 13/18 anonim ***** válasza:
32%

Nő vagy? Eltaláltam? Ők szoktak minden egyszerű kérdést, mondatot túlagyalni és olyanokat belemagyarázni maguknak, amiről szó sincs.

Nem, nem néznek retardálnak, csak azt akarják, hogy jó legyen neked.

2023. dec. 17. 18:14
 14/18 anonim ***** válasza:
40%
Én nem rendezek családi vacsorát. Nagyon nem is szoktunk menni.
2023. dec. 17. 18:52
 15/18 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a kedvencem amikor evés közben megszólal valaki hogy ügyesen, egyél csak…. Ezzel csak az a baj hogy 18 éves vagyok😅 tudom hogy kell enni, tudom mennyit akarok enni, engem nagyon tud bosszantani
2023. dec. 17. 18:57
 16/18 anonim ***** válasza:
21%

Nem járok ilyen családi bohózatokra pontosan ezek miatt. Mintha 3 éves lennék, akinél még anyucinak kell megszabni, mennyire egye forrón-sűrűn az ételt.

Felnőtt vagyok, nem kell beleszólni, miért azt és úgy szedek, meg olyan forrón-langyosan.

Úgy vélem, képes vagyok eldönteni - aki ezt nem fogja fel, hanem kedveskedésnek álcázva minden második mozdulatomat kommentálja és megkérdőjelezi, oda nem járok enni.

2023. dec. 18. 13:14
 17/18 NTBS ***** válasza:
73%
Bár lenne, aki ilyet mondana.
2024. jan. 28. 16:31
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az van, hogy "Merjetek!" Ez azt jelenti, hogy meritsetek. Marmint a levesből.

Engem nem zavar.

2024. jan. 28. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!