Száz% gyümölcslé tényleg száz%-os? Akkor mi oka hogy eltér az íze a kettőnek?
Játszanak az ízükkel ezeknek is. Ki van mérve piaci felmérések alapján, hogy mit szeretnek az emberek. Ez alapján szeretnének természetes, száz százalékos natúr gyümölcsleveket inni, amiben nincs adalék - elméletileg - gyakorlatilag meg a vakteszteken mikor kóstoltatják velük a tényleg natúr, frissen facsart gyümölcsleveket, akkor mégsem azt választják, hanem amire húzzák a szájukat, mikor olvassák az összetevőket a csomagoláson. Amíg csomóan megcukrozzák a frissen szedett földiepret, én nem csodálkozom ezen. A gyártók olyan termékeket fognak gyártani, amiket a vevők szeretnek, tehát megvesznek. Ja, és persze olcsó legyen, mert ha elkérik az árát, akkor szintén jön a felháborodás vásárlói oldalról.
Úgyhogy a konklúzió az, hogy 100%-os, természetes gyümölcslé továbbra is az lesz, amit magadnak facsarsz otthon gyümölcsből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!