A hal sperma finom?
Figyelt kérdés
2023. nov. 25. 14:20
1/7 anonim válasza:
Ha a hal izből indulokki akkor nem
Ha a kaviárból akkor sem.
Tehát valszeg nem jó. A sok hülye gazdagnak akkor ellehet adni dragán. Csak kell hozzá a hype.
2/7 anonim válasza:
Halászlébe bele szokás főzni. Én szeretem.
3/7 anonim válasza:
A pontyét ki nem ismeri? A nősténynek van ikrája a hímnek teje van a hasában. Bele szoktuk főzni a halászlébe. Mind a kettő,a pete, és a sperma is finom. Főzve kb. olyan állagú, mint a halhús, és fehér. #1 akkor nem szereti a halat. De a többségünk szerintem szereti a halászlét. Különben a szegedi halfesztiválon nem fogyna belőle annyi.
4/7 anonim válasza:
Ízlés kérdése.
Pont mint a lányoknál. Van aki szívesen lenyeli, van aki undorítónak tartja.
5/7 anonim válasza:
Vagyis szépen mondva haltej.Sokan szeretik én speciel nem.
7/7 anonim válasza:
Tegyünk különbséget a dolgok között!
A hal sperma: az a tej szererű folyadék, mely az ívási időszak kezdete előtt a hasfal enyhe nyomására (esetenként spontán) megjelenik a hal ivarnyílásánál.
Amire a kérdező gondol: (remélem, hogy jó a feltételezésem) az a hal heréje! Ez a páros szerv fogyasztható halászlébe belefőzve, vagy ha sok "haltejet" sikerül szerezni, akkor sütve is finom csemege. Egyébként embere válogatja, hogy finom, vagy nem finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!