Milyen a "kavarós" kávé?

Instant kávé, amit a gyárban már megfőztek, majd a vizet kivonták belőle, porlasztva vagy fagyasztva szárított eljárással.
Utóbbi jobbfajta elvileg, felismerhető a nagyobb, darabos granulátumról, míg előbbi porózusabb, apróbb.
Van ízesített változata is.

Hanem hogy mit neveznek sokan kavarós kávénak
Az instantot. Ennyi. Attól, hogy te nem annak nevezed, más igen. Miért kérdezed, ha aztán belekötsz a válaszba?

Az a gond, hogy miközben írtam, nem láttam még akkor a 2. beírást, mert akkor inkább nem is válaszoltam volna, mivel már ott is kiütközik egy kissé ellenszenves stílus.
De a 3. választ nyilván a kérdésre írtam.
Csak biztos nehéz lehet értelmezni, hogy ezeket nevezik "kavarósnak", akár instant vagy annak ízesített változatát.
Eszméletlen pofátlan emberek vannak egyébként, semmibe nem nézik, hogy valaki vette a fáradságot és válaszol a kérdésére, mégha csak hobbiból is, nem számít. Arcátlan leugatás, az megy. Hogy megköszönni vagy valami... Vicc.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!