Hotel Büfett illem...nemtudom, nem voltam meg sosem, tippek?
A nyaron költöztem fel videkrol Budapestre tanulni es lett egy parom aki most meghivott egy Wellness Hetvegere egy Hotelbe.
Svedasztalos Bufett lesz.
Na most szoljon le aki akar...de en meg se hotelben nemvoltam nemhogy ilyen Bufett ettem volna valaha.
Ilyenre nem volt penzunk a szuleimmel.
Szoval fogalmam sincs kell e itt valamire figyelnem? Külön etikett?
Termeszetesen tudom hogy kell egy vendegloben viselkedni nem vagyok "paraszt" :) de azer lehet van itt valami ami segit abban hogy ne nezzek ki teljesen hulyenek?
Köszönöm
Öltözék:
Nem kell kiöltözni (nem kell ing-nyakkendő), de a lyukas mackónackó + strandpapucs azért illetlen. Öltözz úgy mintha bármilyen étterembe mennél. Pl farmernadrág-trikó-cipő kombó pont jó.
Higénia:
Moss kezet előtte.
Meg ne menj büdösen. Ha egy egésznapos program után mész akkor egy gyors zuhany nem árt.De túlzásba se ess, ne fujj magadra annyi sprét vagy parfümöt, hogy 5 méterről is érezni lehessen.
Illem:
Ott lehet hibát elkövetni, hogy mivel ingyen van ezért mindenből is jó sokat szedsz. Annyit szedj amennyit jóízűen meg is fogsz enni maradék nélkül.
Ne kézzel nyúlkálj a tálakba, lesz mindenhol szedő villa/kanál vagy csipesz.
Amúgy pont olyan mintha étteremben ennél, csak itt magadnak szeded ki.
Én úgy szoktam ilyenkor, hogy előbb végignézem mik vannak, kitalálom mit szeretnék belőle, ha megvan a terv végigmegyek újra és kiszedem. Ha kevés volt vagy mást is meg szeretnék kóstolni akkor simán mehet még egy kör. Az italt is újratöltöm ha kell.
“ Az italt is újratöltöm ha kell.”
Reggelinél mindig ingyen van a kávé/kakaó/gyümölcslé!!!
Ha vacsoránál is akkor van benne az ital, ha All inclusive-on vagy!!! Ott akkor tényleg minden is korlátlan még napközben is bemehetsz italért, vagy snack-ért, amibe sütemény, pizza, hambi … is benne lehet attól függ mennyire nívós a hely.
(De ez már másik történet)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!